dinsdag 9 augustus 2011

Wat is een opstalverzekering precies?


Met een opstalverzekering verzeker je je huis en bijgebouwen tegen schade. Veel schadesoorten zijn daarbij inbegrepen. Je kunt daarbij denken aan waterschade, ruitschade en stormschade, bijvoorbeeld. “Opstalverzekering” klinkt vrij cryptisch, want wat is nou een “opstal”? Een handig ezelsbruggetje is dat je met je opstalverzekering dát verzekert waarin je inboedel is “opgestald”.

Niet alleen je woonhuis is verzekerd met de opstalverzekering; ook de bijgebouwen zijn meeverzekerd. Dat zijn bijvoorbeeld je schuurtje in de achtertuin, je garage en je carport. In veel gevallen kun je ook je tuin meeverzekeren. Valt bij een zware storm dan de schutting om, dan kun je met de vergoeding van de opstalverzekering een nieuwe neerzetten.

Ook bedrijven sluiten een opstalverzekering af; de opstalverzekering is er niet alleen voor particulieren. De opstalverzekering dekt voor bedrijven schade aan bedrijfspanden. Voor appartementencomplexen sluit de VvE een opstalverzekering af.

1 opmerking:

  1. nice artical great contant to be read in the entire artical got expand knowledge in this regarding feald to be apply in my antird thinking. Click and visit website
    Vliegtickets vergelijken

    BeantwoordenVerwijderen